seo zonder zorgen

SEO volledig uitbesteden met All In One SEO Support

Ben je op zoek naar SEO voor je Magento webshop zonder dat je er omkijken naar hebt? Geen zin in het maken van unieke teksten, gezeur met trage hosting, Google Analytics, Google Mijn Bedrijf, Google Search Console en andere technische rompslomp?
Dan is SEO All In One iets voor jou. De beste posities voor je homepage, categorieën, productpagina’s en overige landing pages waarbij we slechts eenmalig je input vragen.

Na het beantwoorden van enkele vragen ga ik beginnen met SEO en zorg ik ervoor dat je Magento shop lokaal, regionaal, nationaal en/of internationaal meer bezoekers zal krijgen uit Google door de sterk verbeterde posities!

Doelgerichte SEO

SEO voor je webshop betekend veel werk vanwege het aanpassen, testen en monitoren van linkstructuren, teksten, afbeeldingen, koppelingen met externe software en social media kanalen etc.. Als webshop eigenaar of beheerder is het onmogelijk om je elke dag op de juiste wijze druk te maken op SEO. Effectieve SEO vergt veel tijd en aandacht.
Als zijnde ondernemer kun je je energie veel beter steken in de verkoop van je producten en het onderhouden van een goede relatie met je klanten. En hoe start je op een goede manier met SEO?

Een paar teksten en een aantal inkomende links helpen je helaas niet verder. Tegenwoordig komt er veel meer bij kijken. Professionele hulp bij SEO is een eerste levensbehoefte voor elke ondernemer die serieus aan de slag wil met zijn webshop. Adverteren met Google Adwords of bijvoorbeeld Facebook Ads is een goede manier om bezoekers te krijgen, maar zodra je ermee stopt gebeurt er niks meer. SEO op een goede manier ingericht zal zorgen voor een aanhoudende bezoekersstroom, ook nadat de SEO overeenkomst is beeindigd.

All In One SEO Support met heldere rapportages

Wekelijks ontvang je de vorderingen van je webshop per email. Een overzichtelijk rapport waarin de zoekwoorden posities worden vergeleken met de posities van een eerder tijdvak. En vind je het belangrijk om meer inzicht te krijgen, dan kun je gratis gebruik maken van professionele online monitoring, optimalisatie en analyse software. Hiermee kun vanaf elke plek inloggen en in een gebruiksvriendelijk overzicht zien wat er gebeurt met je webshop op SEO gebied. Uiteraard zie je de actuele zoekwoorden posities, maar ook de posities in vergelijking tot een week of maand eerder of vanaf het begin van de SEO campagne.

Ook volg je hier al je social media inspanningen, Google Search Console en Analytics, de prestaties van je Google en Facebook advertenties, backlinks en kun je bijvoorbeeld een volledige site audit uitvoeren.

Google’s wijzigingen

Google veranderd de spelregels op een enorm aantal punten per jaar waardoor het onmogelijk is om je concurrenten op een effectieve manier bij te benen, laat staan voorbij te streven.
SEO “erbij” doen werkt niet. Wil je echt alles uit je SEO halen zonder dat je er omkijken naar hebt dan heb ik als SEO specialist alles in huis om jou te helpen aan nieuwe bezoekers en klanten.

Met SEO All In One ben je gegarandeerd van de hoogste posities voor al je zoekwoorden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Technische fouten die SEO tegenwerken

SEO technische fouten worden probleemloos opgelost. Meestal gratis onder de SEO overeenkomst, soms per offerte. Maar ook andere wensen waaronder klantspecifieke functionaliteiten maak ik probleemloos en snel in orde. Daarbij werk ik het liefst aan WordPress, Magento en Joomla websites.

Google en Facebook adverteren

Wil je naast SEO ook betaald adverteren dan zijn er een groot aantal mogelijkheden. Google Adwords en Facebook Ads geven mits goed ingericht bijna altijd de hoogste Return On Investment (ROI). Ook kan ik er voor zorgen dat je producten zichtbaar zijn op Google Shopping, Amazon en bijvoorbeeld Marktplaats.

Wat kost SEO All In One?

De kosten voor deze vorm van SEO zijn sterk afhankelijk van je wensen, de huidige omvang en staat van de website, het aantal focus zoekwoorden en de regio’s of landen waarop getarget moet worden.
Daarnaast is het tevens van belang te weten welke concurrerende webshops actief zijn. Hoog gepositioneerde webshops, Wikipedia pagina’s of merkenshops zijn moeilijk te verslaan, maar onmogelijk is dat zeker niet.  Na enkele vragen en een basis onderzoek is een prijs snel gemaakt.

Meer weten?

Wil je meer weten over SEO of even kennismaken neem dan contact met op per e-mail of telefoon.

T. 038-3338838 (Netfort Marketing)
E. tonny@netfort.nl

Magento SEO specialist, marketing professional en vader van de mooiste dochter ter wereld. Mijn motto: Everything is theoretically impossible, until it is done.