webshop starten

Tips voor het starten van een webshop

Overweeg je een webshop te starten? Je online activiteiten uit te breiden of naar een hoger niveau te tillen? Dan is een Magento webwinkel het ideale startpunt. Magento heeft namelijk alles in huis voor online succes.

Het starten van een webshop is spannend. Het idee alleen al zorgt voor een verhoogde hartslag. Maar waar begin je, met welke systemen ga je werken en wie kan je daarbij helpen? Met welke kosten krijg je te maken, bij wie ga je inkopen, waar zit je doelgroep en hoe versla je de concurrentie? Een goede voorbereiding is het halve werk. Je voorkomt teleurstellingen en legt de basis voor een succesvolle webshop.

Op de website Mageshops.nl heb ik een pagina geschreven over het starten van een webshop. Uiteraard neem ik hiervoor als basis Magento. Met Magento is het opzetten en beheren van een webshop een feest; het is een eenvoudig systeem om mee te werken en je hebt alle denkbare functionaliteiten tot je beschikking. Dat dit niet vanzelfsprekend is bewijzen de overige webshop systemen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op of lees verder op de pagina “Een webshop beginnen” (nieuw venster).

Magento SEO specialist, marketing professional en vader van de mooiste dochter ter wereld. Mijn motto: Everything is theoretically impossible, until it is done.